Apotheose
het hoogtepunt van 60 jaar Okeanos

FAQ


1 Q: Hoeveel kost de passe-partout?

 

A: De passe-partout kost € 32,50 per maand gedurende het Lustrumjaar. Als jij een passe-partout neemt wordt dit bedrag maandelijks afgeschreven. Hiervoor krijg je het hele jaar toegang tot alle lustrumactiviteiten, vaak met ook nog een open bar!

2 Q: Komen er nog early-bird passe-partouts?

 

A: Nee, deze zijn helaas op. De laatste twee early birds zijn met de themabekendmaking gewonnen door de personen die het dichtst bij de juiste lustrumkleuren zaten.

3 Q: Kan ik ook losse kaartje kopen voor de evenementen?

 

A:  Nee, hoewel er per evenement besloten wordt of er genoeg capaciteit is. Dit wordt per evenement gecommuniceerd, hou daarom deze goed website in de gaten.

4 Q: Kan ik met mijn passe-partout overal naar toe?

 

A: Ja, ook het gala en de festivalweek zijn onderdeel van de passe-partout.

5 Q: Mag mijn moeder ook mee?

 

A: Ja! Je moeder en ook je zusje en al je andere familieleden zijn van harte welkom op de familiedag XL. Meer informatie hierover vind je bij het kopje activiteiten.

6 Q: Mag mijn passe-partout per evenement doorverkopen?

 

A: Ja, je krijgt één passe-partout voor het hele jaar, deze wordt per evenement gescand en is geldig voor één persoon. Je kunt je passe-partout dus ook aan iemand anders geven voor een evenement. Dit betekent uiteraard dat alleen degene die als eerste de passe-partout scant toegang tot dat evenement krijgt. Let dus goed op met wie je deze informatie deelt. De persoon wiens naam op de passe-partout staat heeft daarentegen meer recht op toegang tot het evenement. Het is dus verstandig om als je een kaartje koopt in de beschrijving van je transactie te zetten voor welk feest jij het kaartje overneemt.

7 Q: Tot wanneer kan ik een passe-partout kopen?

 

A: de verkoop loopt tot 1 november, echter op=op! Om het eerlijk te houden worden de kaartje in drie batches vrijgegeven. Zo wordt voorkomen dat je geen kaartje kan kopen omdat je net in college zat tijdens de release.

8 Q: Ik ben 17, wat nu?

 

A: Bij een aantal feesten binnen de passe-partout is drank inbegrepen, voor deze feesten zou je of onbeperkt cola kunnen drinken of je kaartje doorverkopen (zie vraag 6). Verder word je verwacht bij de h.t. Sociëteit Commissaris BV Lamp een verklaring te tekenen dat je geen alcohol zal nuttigen bij evenementen van Okeanos.

9 Q: Ik ben wedstrijdroeier, wat nu?

 

A: Geen zorgen! Ook wedstrijdroeiers kunnen genieten van de voordelen van een passe-partout. De meeste en grootste evenementen vallen buiten de intraining. Voor de evenementen die wel binnen het roeiseizoen vallen kun je je passe-partout doorverkopen (zie vraag 6). De festivalweek vervangt dit jaar de uittrainingsweek en ook dit evenement maakt deel uit van de passe-partout.

10 Q: Ik zou graag helpen kan ik nog bij de lustrumcrew?

 

A: Lid worden van de lustrumcrew is helaas niet meer mogelijk. Alle hulp is echter welkom dus als je zin hebt om een keer te helpen opbouwen of tappen laat het dan optijd weten zodat we rekening kunnen houden in de planning.

11 Q: Ik wil graag iets kopen in de webshop wat moet ik weten?

A: Nadat je jouw bestelling hebt afgerond krijg je een e-mail ter bevestiging van je aankoop. Op vertoon van deze bevestiging kun je jouw product ophalen bij het (lustrum)bestuur! Let wel op, de pakjes voor wedstrijdroeiers en de shirts voor competitieroeiers zijn op het moment alleen beschikbaar voor leden die de Amstelbeker startten. Wellicht ten overvloede, de roeipakjes worden alleen verstrekt aan wedstrijdroeiers, competitieroeiers die toch een pakje bestellen zullen deze niet ontvangen maar het geld terug op hun rekening gestort krijgen.

12 Q: Ik heb nog meer vragen, waar kan ik deze stellen?

 

A: Voor verdere vragen kun je e-mailen naar lustrum@okeanos.nl. Of spreek een lustrumbestuurslid aan op de borrel.

 
Ga terug