Apotheose
het hoogtepunt van 60 jaar Okeanos

Geplaatst op: 08-01-2017 - door: Veerle Walrave


Inmiddels is het lustrum al twee maanden in volle gang en succesvol begonnen met de openingsdag en het loodsfeest. Hopelijk is iedereen hersteld van het loodsfeest en klaar voor het roeiseizoen. Tijdens het seizoen zullen er ook heel wat evenementen plaatsvinden. We beginnen 24 januari met ChupiTheose! Buiten de deur te shotten met korting! Dit keer is de Chupi tot half 1 enkel en alleen toegankelijk voor Okeaniden en wij denken, ja sorry, dat het weer volledig uit de hand gaat lopen.

In februari hebben we een activiteiten voor eerstejaars en een voor ouderejaars. Op 7 februari worden de leden van herfst’16 het een en ander bijgebracht wat betreft de mores en tradities van onze mooie vereniging. Weten de sjaars straks ook hoe t heurt?

Een week later, op 14 februari, zijn de ouderejaars welkom voor het valentijnsdiner. Ontmoet uw prins of prinses op de witte acht, kus alle kikkers uit de Bosbaan en vang de pijlen die cupido op u afschiet. Uw lustrumbestuur zorgt voor chocoladefonteins, zwoele muziek en alle andere voorwaarden om u en uw partner tot een prachtige apotheose te leiden.

Tot slot mag je op 26 februari je gymschoenen uit de kast trekken. We gaan klauteren in het klimrek, hangen in de slingertouwen, want we gaan apenkooien!

Alle andere evenementen en data vindt u op deze website op de pagina ‘activiteiten’.


Ga terug