Apotheose
het hoogtepunt van 60 jaar Okeanos

Vacature ARB Lustrumcommissie

Geplaatst op: 21-11-2016 - door: Willem Koops


Inmiddels zijn het thema en de kleuren alweer een tijdje bekend, ook de spetterende opening is alweer achter de rug. Tijd om alvast vooruit te kijken naar de ARB van 2017. Deze zal plaatsvinden in het weekend van 3-4 juni. Aankomend jaar wordt de ARB nog specialer dan anders omdat het dit jaar de officiële Okeanos Lustrumwedstrijden zijn. Dit geeft ons als vereniging de kans iets ‘extra’s’ toe te voegen aan de wedstrijd waardoor het voor zowel roeiers als toeschouwers een onvergetelijke ervaring wordt. Hiermee gaan wij ons als vereniging onderscheiden ten opzichte van de andere verenigingen! Voor de organisatie van dit evenement ben ik opzoek naar vijf enthousiaste leden voor de volgende functies;

Evenementen 1 – 2

Deze twee personen zorgen ervoor dat alle evenementen geregeld worden die wij als commissie willen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een juniorenlounge, foodtrucks, muziek, live wedstrijdregistratie, etc. Durf groot te denken!

 

Extern
Deze functie spreekt aardig voor zich. Deze persoon zorgt ervoor dat de sponsoring geregeld wordt om de evenementen daadwerkelijk te kunnen organiseren. Enige ervaring hierin is zeer gewenst voor deze functie.

 

Medewerkers 1

Deze persoon is eindverantwoordelijk voor de inzet van alle vrijwilligers tijdens het wedstrijdweekend. Zo moeten er onder andere mensen beschikbaar zijn en worden ingedeeld voor de catering, het pulsen, op/afbouw, etc. De persoon die deze functie gaat vervullen zal ook nauw samen gaan werken met de ARB commissie. Deze functie is alleen beschikbaar voor ouderejaars.

 

Medewerkers 2

Deze persoon ondersteunt bovenstaande functie en zorgt er specifiek voor dat er vrijwilligers aanwezig zijn voor de lustrum specifieke activiteiten. In tegenstelling tot bovenstaande functie is deze functie ook voor eerstejaars beschikbaar.

Lijkt één van bovenstaande functie je leuk? Solliciteren (open of voor een specifieke functie) is mogelijk tot en met maandag 5 december door een korte motivatie/interesse te mailen naar roeien@lustrum.okeanos.nl. Iedereen (ook lustrumcrew!) mag voor de functies solliciteren, het intensief hebben meegemaakt van een wedstrijdweekend is wel een pre. 


Ga terug