Apotheose
het hoogtepunt van 60 jaar Okeanos

Partners

Geplaatst op: 14-09-2016 - door: Floris Hoogenboom


Het lustrum XII organiseren we niet alleen. Verschillende organisaties dragen op diverse manieren bij aan dit geweldige jaar.

Een van de samenwerkingspartners van het 12e lustrum is Chupitos Amsterdam! Er zullen een aantal lustrumfeestjes bij Chupitos georganiseerd worden, waaronder het Pre-Lustrumfeestje op 11 oktober! Daarnaast krijgen Okeaniden het hele jaar korting bij Chupitos op het bier, de shotjes en gratis garderobe bij ieder bezoek! Download hiervoor de Chupitos app op je telefoon en maak een profiel aan. Tijdens de themabekendmaking is de Chupitos aanwezig geweest om jou met jouw telefoon lid te maken van de Okeanosgroep. Heb je dit nog niet gedaan? Haal dan vanaf jouw voucher op in de bestuurskamer en lever het op een willekeurige avond bij het barpersoneel van Chupitos in!

Een andere samenwerkingspartner is Sonnema. Wellicht heb je de blikjes SoCo (Sonnema Cola), Mandarijntjes (Sonnema Sinas) en Vodka Energy al gezien! De blikjes gingen ontzettend snel en daarom was de koelkast even leeg… Maar niet getreurd, vanaf nu kunnen we weer Sonnema drinken! Sonnema schenkt ons een substantiële bijdrage en ondersteund het lustrum en bij diverse evenementen. Proost!

Ten derde helpt de SVU en de VU met het organiseren van evenementen zoals de sportdag op 5 maart. We gaan met z’n allen apenkooien! Jeugdsentiment ten top, wie wilt dat nou niet!

Daarnaast ondersteunen Okeanied Julius Huitema, Red Bull, D-room, Steigerbouwer PatKel en Heineken ons op diversen manieren. Zonder hen zou dit geweldige jaar niet mogelijk zijn!


Ga terug