Apotheose
het hoogtepunt van 60 jaar Okeanos

Pakjes

Geplaatst op: 14-09-2016 - door: Floris Hoogenboom


Door nieuwe KNRB regelgeving is het nodig om in lustrumkleuren te varen tussen 1 september 2016 en 1 september 2017. Dit betekent dat u, nog voordat de dies geweest is en het Lustrumjaar officieel begonnen is, mag varen in de mooiste kleuren van het veld! De eerste roeiers die dit betreft zijn vanzelfsprekend de roeiers die de Amstelbeker starten of de competitieroeiers die de Najaarsbokaal starten snel hun pakje/shirt nodig hebben. Omdat er nu nog slechts een beperkt aantal pakjes/composhirts beschikbaar zijn krijgen deze mensen voorrang bij het bestellen van een pakje/shirt.

Wanneer kan ik dan mijn pakje/shirt bestellen?
Voor alle overige roeiers zal er in december een pasdag worden gehouden. Hier kan men dan een shirt/pakje bestellen. Omdat het Lustrum natuurlijk slechts een jaar duurt zal er geen voorraad pakjes/shirts worden aangehouden. Zorg dus dat jij op dit moment jouw pakje/shirt bestelt.


Ga terug