Apotheose
het hoogtepunt van 60 jaar Okeanos

Passe-Partout

Geplaatst op: 14-09-2016 - door: Floris Hoogenboom


Het Lustrum is een jaar van feest dat je niet mag missen. Om deel te nemen aan de events is er een Passe-Partout nodig. Een Passe-Partout koop je door hier een online machtiging te tekenen om gedurende 12 maanden € 32,50 af te schrijven. Hiermee heb jij toegang tot alle feesten, deelname aan het gala met overnachting en de festivalweek!

Koop nu je passe partout!
In mei is een beperkt aantal (72) early-birds in de verkoop gegaan. Deze waren binnen 342 seconden uitverkocht. De verkoop van de normale Passe-Partouts is tijdens de themabekendmaking begonnen. Omdat er slechts een beperkt aantal Passe-Partouts beschikbaar is en omdat we iedereen dezelfde kans willen geven om een Passe-Partout te bemachtigen worden niet alle Passe-pPartouts in een keer verkocht. De Passe-Partouts zijn in batches online gezet op de volgende momenten:

  • 40 kaarten tijdens de themabekendmaking
  • 30 kaarten op maandag 19 september om 12:00
  • 40 kaarten op zaterdag 24 september tijdens het introductieweekend. Deze kaarten zijn in beginsel gereserveerd voor eerstejaars.

Wacht niet te lang en bemachtig een Passe-Partout om deel te nemen aan alle lustrumactiviteiten!

De Passe-Partout kost € 32,50 per maand gedurende het Lustrumjaar. Als jij een Passe-Partout neemt wordt dit bedrag maandelijks afgeschreven. Klik hier om nu jouw machtiging te tekenen.


Koop nu je passe partout!


Ga terug