Apotheose
het hoogtepunt van 60 jaar Okeanos

Loodsfeest


Informatie

 • Datum: 23 December
 • Locatie: Loodsen bosbaan
 • Lustrum bestuur: Thei Steenvoorden
 • Crew: Gosse de Vries, Iris Koekkoek, Suzanne Boeree
 • Misschien wel het meest geanticipeerde feest in de geschiedenis van de R.S.V.U. Op deze avond waant u zich in het botenhuis zoals u het nog nooit gezien heeft. Laat u leiden door de prachtige historie van uw vereniging en de muzikale kunsten van ‘s lands beste dj’s. De nacht sluiten we af door in onze befaamde sociëteit een dansje te wagen. Ook hier is het laten zien van uw passe partout genoeg om dit feest met al uw goudgele vrinden te delen. Verwacht u de nacht niet te halen op ons heerlijk Heineken vraag ik u: zeg kent u de Sonneman?
  Muziek: wat anders dan de gebruikelijke spotify lijst
  19.00-1.00 loods
  1.00-3.00 after in de sociëteit


  Deze activiteit wordt georganiseerd door:

  Lustrum Bestuur: Thei Steenvoorden
  Crew: Gosse de Vries, Iris Koekkoek, Suzanne Boeree

  Ga terug