Apotheose
het hoogtepunt van 60 jaar Okeanos

Festivalweek


Informatie

 • Datum: 3-6 Juli 2017
 • Locatie: Okeanos
 • Lustrum bestuur: Thei Steenvoorden
 • Crew: Anna Koevoets, Anne van Nifterick, Daniël Mulder, Dries Beer, Lieneke van den Biggelaar, Janette Huijser, Xander Buskop
 • Na de eerste paar edities van de legendarische uittrainingsweek neemt het lustrum deze week over om samen met de festivalexperts uit de crew een editie neer te zetten om te vousvoyeren. Ten tijde van dit vierdaagse festival nemen we u aan de hand mee langs velerlei grootschalige activiteiten met karakter. Ook zullen er genoeg faciliteiten zijn om uw danskunsten te demonstreren aan de rest van de vereniging. Geheel lustrum getrouw zal veel van de exacte invulling voor de festivalweek nog in mysterie gehuld blijven.


  Deze activiteit wordt georganiseerd door:

  Lustrum Bestuur: Thei Steenvoorden
  Crew: Anna Koevoets, Anne van Nifterick, Daniël Mulder, Dries Beer, Lieneke van den Biggelaar, Janette Huijser, Xander Buskop

  Ga terug